En blogg om å løpe maraton, og ikke minst – veien dit!

280 800 kroner i snus

Med tanke på løpe maraton så har jeg et problembarn jeg så gjerne bør bli kvitt på veien. Verkebyllen, giften eller faenskapet – er i løpet av ett år i overkant av syv kilo i tyngde, og koster meg cirka 12 000 kroner. De helsemessige skadene jeg blir påført i samme slengen aner jeg ikke.

Jeg snakker om snus. Svensk sådan. I alle år General-bruker, før jeg så plutselig og uten videre sermoni for et par år siden konverterte til RL (Röda Lacket).

Bryte barrierer

Å løpe maraton handler bl.a. om å bryte barrierer. Såpass skjønner jeg, selv om jeg aldri har løpt en maraton. Rett og slett å gjøre noe en aldri har gjort før. Noe en aldri hadde sett for seg at en skulle gjøre eller klare å gjøre.

Med andre ord, på veien mot det 42,195 meter lange smertehelvete, så er det kanskje lurt å sprenge seg vei gjennom andre barrierer. Om ikke annet, så for den mentale treningen sin del.

Om å sette seg hårete mål

Kveldstur, Løvstakken, Bergen

Det er like greit å få det unnagjort med det samme. Før en rekker å grue seg. Bare slenge det ut der, slik at bordet fanger. Slik at der ikke finnes noen retrettmuligheter.

42 195 m

Følges av 11 medlemmer.

Soneverten har satt seg et hårete mål; Jeg skal før eller siden løpe maraton. Hvorfor? Fordi det gjelder å ha noe å strekke seg etter. Og, som 1970-modell gjelder det å holde seg i form. Mer om sonen

Origo 42 195 m er en sone på Origo. Les mer
Annonse